انجیر خشک و خواص مفید آن | سبزیجات

انجیر خشک و خواص به درد بخور اون

انجیر خشک غنی از مواد غذایی به درد بخور واسه بدنه و خوردن همیشگی اون به جای قند پیشنهاد می شه.

انجیر خشک منبع خوبی واسه فیبره. انجیر خشک چه نوع املاح و موادمعدنی داره این میوه واسه درمان چه عارضه هایی به درد بخور و اثر میذاره از جمله خاصیتای این میوه می تونیم به کالری کم ،فیبر مناسب ،قند سالم و کالری پایین اون اشاره کنیم این میوه جانشین سالمی واسه قند و خرما هستش.

انجیر خشک، یکی از به درد بخور ترین و در عین حال خوش طعم ترین میوه های خشکیه که پر از مواد مغذیه و می تونه به عنوان قندی طبیعی و غیر مضر مصرف شه.انجیر خشک ارگانیک یکی از بهترین میوه های خشکی هست که شما می تونین انتخاب کنین بااینکه اندازه قند بالاتری نسبت به انجیر تازه داره.

انجیر تا حدودی از نظر عطر و طعم مثل کشمش و با شدت کمتری مثل خرما هست ولی بااین وجود فوق العاده خوشمزه و شیرینه که شما نمونه اونو در جای دیگه نمی تونین پیدا کنین.شما می تونین از انجیر خشک بجای خرما استفاده کنین (در دسرها، کیکا و … ) و از انرژی که میوه های خشک به شما عرضه می کنن لذت ببرین.

بررسی دلایل به کار گیری انجیر خشک

۱- غنی از فیبر

بطور میانگین در هر کدوم عدد انجیر حدود ۴ الی ۵ گرم فیبر محلول هست که در مقایسه ، هر یک عددخرما شامل ۲ الی ۳ گرم فیبر هستش.به کار گیری انجیر رابطه مستقیمی با سلامت دستگاه گوارش داره و کمک به نابود کردن یبوست در افراد می شه هم اینکه مصرف انجیر واسه سلامت قلب بسیار خوب هستش.

۲- قند کمتر

انجیر خشک شامل تقریبا ۷-۱۰ گرم قند کمتر نسبت به خرما در هر واحد وزن هستش. طوری که ۲ الی ۳ عدد خرما (بسته به نوع و اندازه) حدود ۲۳ گرم قند داره.در حالیکه همون مقدار انجیر شامل ۱۳ گرم قند هستش. از اونجایی که انجیر شامل اندازه فیبر بالا و قند پایین تری نسبت به خرما هستش پس مصرف اون به آدمایی که دارای قندخون حساسی هستن، پیشنهاد می شه.

۳- منبع عالی از مواد معدنی
انجیر منبع عالی از مواد معدنی مخصوصا آهن، منیزیم و کلسیم هستش که زیادی و مقدار این مواد در انجیر دو برابر خرما هستش. تنها استثناء در مقدار پتاسیم موجود در انجیره.انجیر شامل پتاسیم بالایی هستش اما نه به اندازه خرما. انجیر هم اینکه شامل اندازه روی بیشتری نسبت به خرما هستش اما مقدار اون مثل بقیه مواد معدنی دو برابر نیس.

کلسیم یه ماده مغذی مهم واسه استواری استخونا و سلامت بخشی سیستم عصبی مثل منیزیم و آهن هستش.

۴- کالری کم
اندازه کالری انجیر ۱۵ درصد کمتر از خرماست و این بدین معنا هستش که شما می تونین دو برابر مقداری که خرما مصرف می کنین، انجیر بخورین . اینجوری یعنی اندازه قند کمتری مصرف شده.

۵- به درد بخور واسه نابود کردن استروژنای مضر
استروژن یه هورمون طبیعی در زنان و حتی در مردان هستش. وقتی که کارکرد سیستم بدن به درستی صورت بگیره، بدن ما این هورمون رو به مقدار کافی و در زمان مناسب تولید میکنه.با این حال، سموم محیطی، مواد غذایی با کیفیت پایین و حتی اندازه سلامتی بدن می تونه مقدار استروژن تولیدی رو تحت تاثیر بذاره و باعث تولید استروژن اضافی در بدن شه.

وجود زیادتر از اندازه استروژن در بدن منتهی به عوارضی مثل زیاد شدن وزن، نوسانات رفتاری، افزایش مشکلات یائسگی و یا باعث سندرم تخمدان پلی کیستیک در زنان، سردرد، و حتی سرطان پستون یا رحم می شه.
بعضی از مواد غذایی به طور طبیعی کمک به حذف استروژن اضافی (مضر) بدن میکنن،

و انجیر (همراه با انار، پیاز، آووکادو، مرکبات، کلم پیچ و کلم بروکلی) یکی از بهترین مواد غذایی شناخته شده واسه این موضوع هستش. اما خرما این مزیت رو نداره.

آب انجیر

فایده های درمانی آب انجیر

طبع انجیر گرم و تره و فواید زیادی واسه آدم داره.

خواص انجیر از دید طب سنتی

روش درست کردن مربای انجیر خشک در ده دقیقه

خواص انجیر

منبع :

جمع آوری به وسیله بخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت سایت آکا

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *