انجیر میوه ای خوشمزه | سرشار از خواص معجزه آسا و درمانی | تغذیه سالم

خواص انجیر Ficus Carica نام علمی انجیره که ۶۰۰ گونه هم داره و بیشتر این گونه ها زینتی و وحشی هستن. این میوه در ایران در شهرهای:استان فارس روستای شاخون،استان مازندران شهرستان گلوگاه،استان لرستان شهرستان پلدختر (روستای امامزاده بابازید)،استان فارس شهرستان نی ریز،استان خراسان جنوبی شهرستان طبس روستای چیروک،استان لرستان بخش زیودار و … کشت میشه. […]

خواص انجیر

Ficus Carica نام علمی انجیر است که ۶۰۰ گونه هم داره و بیشتر این گونه ها زینتی و وحشی هستن. این میوه در ایران در شهرهای:استان فارس روستای شاخون،استان مازندران شهرستان گلوگاه،استان لرستان شهرستان پلدختر (روستای امامزاده بابازید)،استان فارس شهرستان نی ریز،استان خراسان جنوبی شهرستان طبس روستای چیروک،استان لرستان بخش زیودار و … کشت میشه.

انجیر میوه ای خوشمزه ،پر از خواص عجیب و درمانی

انجیر میوه ای پر از خاصیته که متأسفانه دووم چندانی نداره و باید در مدت کوتاهی پس از خریداری مصرف شه

محققان دانشگاه اینسبروک استرالیا پیشنهاد می کنن انجیرهای به طور کامل رسیده بخرین، چون که این میوه پخته خواص آنتی اکسیدانی بیشتری داره در ادامه با ما همراه باشین تا با خواص معجزه آسای این میوه پرطرفدار بیشتر آشنا شید:

سرحالی پوست

مصرف انجیر موجب حفظ جوونی و درخشندگی پوست می شه. این میوه به دلیل برخورداری از اسیدهای چرب امگا۳ و ترکیبات ضدالتهابی، به تغذیه پوست، رفع قرمزی به وجود اومده به وسیله جوش کمک می کنه و مانع پیری می شه.

بهبود گوارش

انجیر منبعی غنی از فیبره که به بهتر شدن گوارش و کنترل وزن کمک می کنه. این میوه به دلیل فیبر بالا و توانایی جذب آب موجب نرم شدن مدفوع می شه. مصرف این میوه مخصوصا به آدمایی که مشکل یبوست دارن، پیشنهاد می شه.

کاهش وزن

این میوه شامل آنزیم فیسینه که موجب تجزیه پروتئین به آمینواسید می شه. آمینواسیدها به عضله سازی کمک می کنن و به خاطر همین، انجیر انتخابی فوق العاده واسه کنترل وزن و عضله سازیه.

ضدسرطان

عصارهاین میوه پر از یه جور ترکیب فعال فیتوشیمیایی موسوم به بنزآلدهیده که خاصیت ضدسرطانی داره. تحقیقات نشون داده ترکیبات زیست فعال موجود در انجیر مثل فنولیک، کومارینز و اسیدهای چرب به درمان سرطان پوست غیرملانوم کمک می کنه. هم اینکه می گن کومارینز در درمان سرطان پروستات مؤثره.

کنترل فشار خون

این میوه پر از پتاسیمه. پتاسیم موجب کنترل اثرات داغون کننده نمک روی فشار خون می شه. بیشتر مردم اون قدر که غذاهای پرنمک مصرف می کنن، به مصرف میوه و سبزیجات کافی عادت ندارن و به دلیل کاهش سطح پتاسیم در برابر دچار شدن به فشار خون بالا قرار می گیرن.

الو دکتر

.

منبع :

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *